Vi behöver din hjälp i valstugan!

16 Aug

Som ni säkert redan vet så har vi ställt ut vår valstuga nu i Uppsala (och nej, jag har fortfarande inte fixat ordentliga bilder. Men det kommer i veckan!).

En sak ni kanske inte vet är problemen vi har med att bemanna valstugan. Hela poängen är ju att vi ska finnas där som ett parti och kunna svara på frågor och ta kontakt med väljare. Men till skillnad från de andra partierna har vi endast ett fåtal heltidsarvoderade, och dessa har alldeles för fullt upp för att kunna stå i valstugan hela tiden. Därför är vi till stor del beroende av våra medlemmar och aktivister. Vi behöver er hjälp!

Vad behövs då för att kunna stå i valstugan? Tja, det krävs att du är hyffsat insatt i partiets politik. Det är en stor fördel om du inte är folkskygg. Det är ett plus om du har lätt för att prata med människor, men ett ännu större plus om du är bra på att lyssna.

Målet är att alltid ha fyra personer i valstugan, så att ingen ska behöva stå där själv. Det är mycket lättare när man kan byta av varandra så att någon kan springa och äta eller hämta saker. Vi behöver just dig som kan hjälpa till!

I dagsläget har vi ett utmärkt bokningssystem där du kan se vem som har bokat in dig när, så om du inte vill stå själv kan du anpassa dina tider till andra människor. Vi behöver folk hela tiden! Skicka ett mail till mig där du berättar lite om dig själv, så visa jag dig bokningssystemet. Jag vill inte lägga ut hela vårt bokningssystem på bloggen. Men hör av dig om du är sugen på att hjälpa till eller bara har en fråga eller en fundering. Maila på victoria punkt westberg snabela piratpartiet punkt se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: